Welkom

Hartelijk welkom op de officiële website van de Vrijwillige Brandweer Uddel.

Op deze website laten wij u graag  zien wie wij zijn en wat wij doen! Wij zijn een van de 12 brandweerkorpsen van de gemeente Apeldoorn en maken deel uit van de veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland. Ons korps zorgt voor de bestrijding van brand en bosbrand en verleent hulp in het verzorgingsgebied van Uddel.Ook assisteren wij als first-responders bij reanimaties. Jaarlijks rukken wij rond de 100 keer uit. Dit gebeurt allemaal door vrijwilligers die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat staan!

Wij vinden het erg leuk als u onze website bekijkt en wij zien uit naar uw reactie in ons gastenboek!

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: