Prijswinnaars kleurwedstrijd Open Dag hebben prijzen in ontvangst genomen.

Zaterdag 20 oktober 2018 was er de open dag van de Brandweer Uddel. Ter gelegenheid van deze open dag had het brandweerkorps uit Uddel een kleurwedstrijd uitgeschreven onder de leerlingen van de Rehobothschool en de Prins Willem-Alexanderschool. Tijdens de open dag konden de leerlingen de kleurplaat inleveren en was er een prijs te winnen.

De prijsuitreiking was dinsdagavond, 27 november, in de brandweerkazerne aan de Uttilochweg in Uddel. Van de Rehobothschool waren er twee winnaars en ook van de Prins Willem-Alexanderschool waren er twee leerlingen die een prijs in ontvangst mochten nemen.

De winnaars zijn: Arjen van de Steeg; Hadassah van der Staaij; Inger Jongetjes en Roger Limburg.  Uit handen van de commandant van de Brandweer Uddel, Marinus van de Steeg, ontvingen deze gelukkige en blije winnaars een mooie waardebon.

Marinus van de Steeg keek met tevredenheid terug op de open dag van 20 oktober. “Het doel van deze dag was ook om nieuwe leden bij het brandweerkorps in Uddel te krijgen. En dat is gelukt, er zijn vier nieuwe leden bij gekomen, waar we heel blij mee zijn”, zei Marinus van de Steeg, commandant van de Brandweer Uddel.

Een aantal leden van het brandweerkorps Uddel moet vanavond/vannacht (27/28 nov) naar Apeldoorn voor het nablussen van de grote brand eerder deze dag bij Karwei.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: